Standaard behandeling:
Behandeling bestaande uit: huidanalyse, reiniging met reinigingsmelk en lotion aangepast aan uw huidtype, het epileren van uw wenkbrauwen, een scrub of een peeling/lysing, het openen van de poriën door middel van de vapazone, verwijderen van huidonzuiverheden, een gezichtsmassage van ongeveer 15 minuten, gezichtsmasker aan gepast aan uw huidtype en als afsluiting de 24 uurs crème aangepast aan uw huidtype.
Brilliant behandeling verrijkt met vitamine E:
Deze behandeling met vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensievere verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De vitamine E zorgt ervoor dat stuwingen in de huid worden opgeheven. Vandaar dat deze behandelingen vaak wordt toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.

Farorisan Fruitzuren gelaatsbehandeling:
Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing. Vertoont uw huid hier er daar wat onderhuidse verstoppingen of heeft uw huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal. Vooral na een winterperiode of wanneer u met hormoonproblemen te maken heeft is dit een doeltreffende behandeling. Zeker wanneer u de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan 24 uur crème.

Active-age cel herstellende gelaatsbehandeling:
Een overgevoelige, reactieve huid heeft een speciale verzachtende behandeling nodig. Voelt uw huid trekkerig, branderig aan of vertoont uw huid een vlekkerige uiterlijk dan is deze behandeling geschikt voor u. In deze behandeling wordt gewerkt met een melkproteïne welke huidbeschadigingen herstelt en de natuurlijke afweer van de huid versterkt.
Active age anti-veroudering behandeling:
Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huid lagen doordringen. In deze antie-verouderings behandeling word gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huid eigen stoffen, die van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. Een behandeling uitermate geschikt voor een rijpere en verslapte huid.
Vitamine C lift-off behandeling:
In de spa vitamine C lift-off behandeling word gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert. Dit masker wordt binnen een paar minuten een fijn rubber dat de huid op gaat spannen. Hierdoor werkt deze behandeling zeer liftend. Een heerlijke behandeling met geweldig resultaat.
Vitamine C gelaatsbehandeling:
Een behandeling die een intensief verzorgende en vitaliserende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen. Deze behandeling geeft de huid een ware oppepper en hult deze in een frisse sensatie.
Faro-Matique behandeling:
Met de Faro-Matique behandeling stelt Henriëtte Faroche de gehele kracht van planten in dienst van de schoonheid van de huid. In deze behandeling wordt gewerkt met 100% puur natuurlijke essentiële oliën. Deze essentiële oliën dringen door tot in de bloedbaan. Hierdoor is deze behandeling zeer intensief en doeltreffend voor de meeste huidtypen.

 

 

Caviar Derma Concept Behandeling:
Volgens het Caviar Derma Concept Programma wordt een intensieve behandeling gegeven. Na de oppervlakte reiniging van uw huid met de milk en lotion uit de briljant serie wordt een reinigingsmasker aangebracht waardoor uw huid tot diep in de poriën gereinigd wordt. Uw huid is nu in staat om alle werkzame stoffen optimaal te absorberen. Aansluitend wordt een sterke concentratie van de Caviar Lifting ampul in de huid gemasseerd. Vervolgens ontvangt u  het Caviar Lifting masker. Door de liftende bestanddelen krijgt uw huid direct een jongere uitstraling. De behandeling wordt afgesloten met de Caviar Derma Concept crème die door middel van een drukpuntenmassage wordt ingemasseerd.