In mijn salon werk ik met de producten van Henriëtte Faroche. Alle producten van Henriëtte Faroche hebben één ding met elkaar gemeen: de kracht van de natuur. Henriëtte Faroche werkt met 100% natuurlijke etherische oliën uit de Faro-Matique lijn. De oliën zijn pure extracten uit bloemen en planten met een intensieve werking. Deze wetenschap werd al 3000 jaar voor Christus door de Chinezen beschreven en gehanteerd in therapieën. Het gebruik van etherische oliën wordt nog steeds op brede schaal toegepast.

Henriëtte Faroche heeft exact díe etherische oliën samen gebracht die zorgen voor een snelle celregeneratie en die probleemoplossend werken bij specifieke huidproblemen. Een oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging.

Het assortiment van Henriëtte Faroche bestaat onder andere uit:

De Hydrasence serie is specifiek geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Dit huidtype heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en vertoont snel een trekkerig gevoel. Daardoor ontbreekt de elasticiteit in de huid en reageert zij direct op vrije radicalen waaraan wij dagelijks blootstaan. De dunne hoornlaag is niet in staat water vast te houden, waardoor ze steeds dehydrateerd. De huid ziet er mat, soms zelfs schilferig uit.
De Regufin serie is specifiek geschikt voor de normale tot gemengde huid. Het voorhoofd, de neus en de kin van dit huidtype vertonen meestal wat grovere poriën. De huid kan hier wat meer comedonen bevatten, waardoor deze ook meer glimt, terwijl de wangen vaak droog/gevoelig zijn. Dit brengt spanning in de huid tussen de verschillende zones.
De Matifiante serie is speciaal voor de vette/onzuivere huid. Dit huidtype toont een overmatige vetafscheiding door een teveel aan talg. Een glimmende huid, verwijde poriën, huidirritaties en puistjes zijn het gevolg. Dit huidtype vereist een intensieve en consequente verzorging
De Sensilence serie is een serie specifiek voor de gevoelige huid. Dit huidtype kan onder extreme invloeden snel reageren met rode vlekken of huidirritaties. Deze huid moet beschermd worden tegen invloeden als luchtverontreiniging, zon, kou, warmte, droge lucht en tal van andere factoren waar een gevoelige huid op kan reageren.

De Collastine serie is bedoeld voor de rijpere huid. Dit huidtype vertoont de eerste tekenen van verslapping door een verminderde aanwezigheid van collageen en elastine. Deze verslapping kan zijn intrede al doen vanaf het 25e levensjaar. Bij een vroegtijdige aanpak kan rimpelvorming vertraagd worden.
De Brilliant serie is er speciaal voor de rijpere huid en de huid die om meer aandacht vraagt. Dit huidtype vertoont vaak verwijde haarvaatjes. Doordat dit huidtype vaak een gering vermogen heeft tot vochtbinding is de hoornlaag snel vochtarm. Dankzij de voedende en beschermende werking van de Briljant Vitamine E serie zal de huid weer stevig, soepel en elastisch worden.

De Active Age Anti-rides serie is een ceramide lijn specifiek bedoeld voor de droge/gevoelige rijpere huid. Naarmate men ouder wordt, verslapt de huidstructuur, de huid vertoont grovere plooien waardoor er rimpels ontstaan. De ceramides die in deze crèmes zitten zijn huideigen waardoor ze door kunnen dringen in de diepere huidlagen.
Active Age Eye Lift Pads. De huid rondom de ogen is de dunste huid van het lichaam. De eerste tekenen van huidveroudering worden rond de ogen zichtbaar. Het begint met fijne, nauwelijks zichtbare lijntjes. Geef extra aandacht aan uw ogen met de Active Age Eye Lift Pads, waarmee lijntjes en rimpeltjes vervagen. Het verlicht zware, vermoeide ogen en geeft een frisse blik.
De Farorisan serie is specifiek bedoeld voor de rijpere, vale huid welke hier en daar wat verslapping vertoont bijvoorbeeld door hormonale factoren. De fruitzuren in deze serie verbeteren de huidconditie en de hydratatie. Celvernieuwing wordt gestimuleerd waardoor onderhuidse verstoppingen sneller opgeheven worden.
De Vitamine C serie. Vitamine C werkt als antioxidant waarmee het de cellen beschermt tegen vrije radicalen die gegenereerd worden, vooral door zonlicht maar ook door roken. Verder wordt de collageenvorming bevorderd waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt.
Caviar Derma Concept is een innovatieve anti-aging lijn bestaande uit moderne high-tech ingrediënten. Kaviaarextracten veranderen de huid. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling  Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.
 

Tijdens de behandeling gebruik ik de producten die precies zijn afgestemd op uw huidtype. Vrijwel alle producten die ik in de salon gebruik zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik. Indien u de thuisgebruikadviezen zorgvuldig opvolgt, zult u merken dat uw huid zacht en soepel blijft en haar stralende teint behoudt.

Alle producten van Henriëtte Faroche zijn proefdiervrij.

 

Voor meer informatie over de genoemde producten of over het volledige assortiment, kunt u contact met mij opnemen.